Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.11.2018 | Olympiakomitea

Jääkiekkoliitto mukaan urheiluyhteisön yhteiseen Suomisportiin

Jääkiekkoliitto on ottanut käyttöönsä Suomisport-digipalvelun. Suomisport on Olympiakomitean tuottama urheiluyhteisön oma digipalvelu, joka  helpottaa lajiliittojen ja seurojen arkea sekä tuo urheilun erilaiset palvelut liikkujien taskuun. Jääkiekkoliiton mukaantulo vahvistaa merkittävästi Suomisportia ja tuo urheiluyhteisön yhteiset palvelut myös jääkiekkoväen taskuihin.

Suomisport on reilussa vuodessa kasvanut yli 280 000 rekisteröityneen liikkujan palveluksi. Suomisportissa on mukana jo 71 lajiliittoa, useita kaupunkeja sekä 130 lajin palvelut. Tavoitteena on, että palvelu kehittyy yli miljoonan suomalaisen digipalveluksi.

Jääkiekkoliiton myötä palveluun rekisteröityy kilpailukaudella 2019-20 yli 75 000 liikkujaa: pelaajia, erotuomareita, valmentajia ja toimihenkilöitä. Jääkiekkoliiton koulutus- ja kurssitapahtumat pyöritetään jatkossa Suomisportin kautta. Jääkiekkoliiton seurat osallistuvat myös aktiivisella panoksella Suomisportin seurapalvelun kehittämiseen.

– Jääkiekkoliitto haluaa palvella paremmin jääkiekkoväkeä ja kulkea digitaalisen kehityksen kärjessä. Olemalla mukana Suomisportissa pystymme tarjoamaan pelaajille ja seuroille helppoa ja nopeaa palvelua sinne, missä jääkiekkoväki on – liikkumassa ja liikkeessä, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kertoo.

Jääkiekkoliiton seurat hakevat jo tämän vuoden puolella Suomisport-palvelun kautta opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea sekä kehittävät toimintaansa Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelussa. Myös jääkiekon pelipassien lunastus tapahtuu kaudesta 2019-20 alkaen Suomisportin kautta.

– On todella hienoa saada Jääkiekkoliitto mukaan digitaalisen palvelukehityksen kärkijoukkoihin. Suomisport-palvelun avulla otetaan merkittävä askel kohti paperitonta urheilu- ja liikuntamaailmaa, missä lajiliitot ja seurat voivat keskittyä itse oleellisimpaan eli lasten, nuorten ja aikuisten liikuttamiseen sekä huippu-urheiluun, iloitsee toimitusjohtaja Mikko Salonen Suomen Olympiakomiteasta.

 

Lue lisää seurapalvelusta

Tutustu Suomisportiin!

 

Lisätiedot:

Digipäällikkö Juha Saapunki, puhelin: 0400 385 4262

 

Lue lisää aiheesta