Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
18.01.2019 | Olympiakomitea

Ilmoittaudu yhdenvertaisuus- ja antidopingohjelmien klinikalle 14.-15.2.

Olympiakomitea, SUEK ja VAU järjestävät 14.-15.2.2019 klinikan, jossa liikunta- ja urheilujärjestöt voivat varata lyhyitä (20 min) keskusteluaikoja sekä yhdenvertaisuussuunnitelmiin että antidopingohjelmiin liittyen.

Yhdenvertaisuussuunnitelma tasa-arvon ja häirinnän näkökulmasta 14.-15.2. (Elina Laine ja Tatu Iivanainen / Olympiakomitea)

Piipahda kuulemaan järjestösi yhdenvertaisuussuunnitelman arvioinnin tulokset tasa-arvon ja häirinnän näkökulmasta ja juttelemaan siitä, miten järjestösi toimintaa voisi kehittää. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti niille järjestöille, jotka vastasivat kesällä 2018 yhdenvertaisuudesta ja häirinnästä tehtyyn kyselyyn.

Yhdenvertaisuussuunnitelma vammaisurheilun ja -liikunnan näkökulmasta 15.2. (Aija Saari / VAU)

Haluatko tietää, millaisia kehittämistarpeita järjestösi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmassa on vammaisten henkilöiden osallistumisen ja/tai vammaisurheilun näkökulmasta? Tai oletko miettimässä suunnitelman päivittämistä? Varaa aika järjestökohtaiseen sparraukseen VAU:n tutkimuspäällikön kanssa. Voit tutustua joulukuussa julkaistuun arviointiraporttiin (Saari & Sipilä 2018) osoitteessa https://www.vammaisurheilu.fi/uutinen/6716-vau-n-tuoreessa-raportissa-kaydaan-lapi-liikuntajarjestojen-yhdenvertaisuussuunnitelmia-liikkumis-ja-toimintaesteisten-nakokulmasta

Antidopingohjelmat 14.-15.2. (Katja Huotari,  Petri Koskela, Petteri Lindblom, Samuli Rasila, Anna Simula, Susanna Sokka ja Janne Väre/ SUEK)

Onko sinulla kysyttävää järjestösi antidopingohjelman arvioinnista ja toteuttamisesta? Varaa aika SUEKin asiantuntijaryhmältä, niin saat tukea ja apua niin arviointiin kuin ohjelmien päivittämiseen.

Klinikka on maksuton.

Aika: torstai 14.2.2019 klo 8-17 (OK ja SUEK) ja perjantai 15.2.2019 klo 8-16 (kaikki)

Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki, 1. kerroksen neuvottelutilat

Ilmoittautuminen: Varaa täältä tapaamisajat 10.2.2019 mennessä https://www.lyyti.in/Yhdenvertaisuus_ja_antidopingklinikka_141522019_4980

 

Lue lisää aiheesta