Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
08.04.2019 | OlympiaCast

OlympiaCastin vieraana Tokion painimolskeille tähyilevä Elias Kuosmanen

Suomalaisen painin suurlupauksiin viime vuodet kuulunut Elias Kuosmanen on voittanut urallaan jo paljon, mutta isoimmat koitokset ovat vielä edessä. 16-vuotiaana homma lähti toden teolla rokkaamaan, kun Kuosmanen voitti maailmanmestaruuden alle 85-kiloisten sarjassa vuonna 2011. Vuotta myöhemmin Kuosmanen toi EM-kultaa kotiin samassa sarjassa.
Nuoruusvuosien huippumenestyksen jälkeen sattui kohdalle neljän vuoden loukkaantumisputki, jonka jälkeen 2017 vuonna Elias palasi jälleen mitalien makuun voittamalla EM- ja MM-hopeaa alle 23-vuotiaiden sarjassa. Ensimmäinen aikuisten arvokisamitali ripustettiin Kuosmasen kaulaan toukokuussa 2018, kun hän nappasi pronssia EM-kioista alle 97 kilon sarjassa.

 

OlympiaCast: Elias Kuosmanen

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.