Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

OlympiaCastin vieraana Tokion painimolskeille tähyilevä Elias Kuosmanen

Suomalaisen painin suurlupauksiin viime vuodet kuulunut Elias Kuosmanen on voittanut urallaan jo paljon, mutta isoimmat koitokset ovat vielä edessä. 16-vuotiaana homma lähti toden teolla rokkaamaan, kun Kuosmanen voitti maailmanmestaruuden alle 85-kiloisten sarjassa vuonna 2011. Vuotta myöhemmin Kuosmanen toi EM-kultaa kotiin samassa sarjassa.
Nuoruusvuosien huippumenestyksen jälkeen sattui kohdalle neljän vuoden loukkaantumisputki, jonka jälkeen 2017 vuonna Elias palasi jälleen mitalien makuun voittamalla EM- ja MM-hopeaa alle 23-vuotiaiden sarjassa. Ensimmäinen aikuisten arvokisamitali ripustettiin Kuosmasen kaulaan toukokuussa 2018, kun hän nappasi pronssia EM-kioista alle 97 kilon sarjassa.

 

OlympiaCast: Elias Kuosmanen

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.