Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
29.04.2019 | OlympiaCast

OlympiaCastin vieraana Tuuli Petäjä-Sirén – miten yhdistyvät huippu-urheilijan, arkkitehdin ja äidin roolit?

Mitä Tuuli Petäjä-Sirén mietti, kun hänen olympiahopeansa Lontoossa vuonna 2012 varmistui? Muun muassa se selviää OlympiaCastin tämän viikon jaksossa.

Tällä viikolla OlympiaCastin vieraana on olympiamitalisti Lontoosta 2012. Hopeamitalillaan myös valinnan vuoden urheilijaksi ansainnut Tuuli Petäjä-Sirén on purjelautailun RS:X-luokan kovimpia nimiä edelleen.

Homma starttasi 1990-luvun alussa optimistijollalla, ja parin muunkin luokan kautta hän siirtyi vuonna 2006 purjelautailuun. Palkintokaapista löytyy olympiahopean lisäksi muun muassa EM-pronssia.

Urheilu-uran rinnalta löytyy myös arkkitehdin tutkinto sekä nelihenkinen perhe. Miten se onnistuu ja mitä se vaatii? Se selviää tuoreimmasta OlympiaCast-jaksosta.

OlympiaCast: Tuuli Petäjä-Sirén

OlympiaCast on Suomen Olympiakomitean tuottama podcast-sarja huippu-urheilun tarinoista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sarjassa tavataan urheilijoita, valmentajia, johtajia ja taustavaikuttajia suomalaisen huippu-urheilun ytimestä ja sukelletaan syvälle kunkin vieraan sielunmaisemaan. Isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki.

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.