Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
28.10.2019 | Olympiakomitea

Haku Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -koulutukseen käynnissä! 

Oletko liikunnan ja urheilun parissa toimiva nainen ja haluat kehittyä tehtävässäsi?   

Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -johtamiskoulutus vahvistaa osaamistasi ja tarjoaa välineitä toimia liikunnan ja urheilun johtotehtävissä. Koulutuksen tavoitteena on parantaa naisten etenemis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, luoda verkostoja sekä löytää konkreettisia keinoja, joilla tasa-arvoa voidaan edistää seuratasolta alkaen. Koulutus tarjoaa uusia näkökulmia moderniin ja innostavaan, tulevaisuuden seurajohtamiseen.  

Haku Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -koulutuskokonaisuuteen on käynnissä 24.11.2019 saakka. 

Mukaan toivotaan eri-ikäisiä ja eritaustaisia naisia, joilla on kokemusta liikunnan ja urheilun parissa työskentelystä (esimerkiksi toimimisesta urheiluseurassa) sekä ennen kaikkea halua edetä ja kehittyä sekä edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta omassa toiminnassaan.

Lähde mukaan uudistamaan suomalaista urheiluyhteisöä yhdessä!  

Hae mukaan täältä

Lisätietoja koulutuksesta: www.olympiakomitea.fi/naisetvaikuttajina 

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on myöntänyt hankkeelle Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoituksen.

Sök till utbildningen ”Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä”  (Kvinnor som ledare på framtidens idrottsplan)

Siktar du på en position som ledare inom idrotten?  

Hela idrottsrörelsen och -föreningarna står inför nya krav och utmaningar. Finlands Olympiska Kommittés nya utbildning ”Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä” är riktad till kvinnor som arbetar eller vill arbeta inom idrotten som förtroendevalda eller anställda.

En jämställd idrott är en av grunderna för en framgångsrik idrottsverksamhet i vårt land. Utbildningen fokuserar på att stärka kvinnors ställning inom idrotten. Målsättningen är att skapa nätverk och ge konkreta verktyg åt deltagarna.

Utbildningen skall också ge nya infallsvinklar och metoder åt framtidens idrottsledare.

Vill du vara med och utveckla framtidens idrottsorganisation?

Sök senast den 24 november 2019.

 

Fyll i ansökan

Läs merawww.olympiakomitea.fi/naisetvaikuttajina 

Utbildningen finansieras av Europeiska socialfonden (ESF) och sker  finska. 

Equality to decision making in sports

The Finnish Olympic Committee represents a new education for women in matters concerning leadership and gender equality. The aim of the education program is to strengthen women’s leadership know-how and to increase their numbers in sports organisations both as elected officials and as employees.
Education is held in Finnish and is funded by the European Social Fund (ESF). 

More informationwww.olympiakomitea.fi/naisetvaikuttajina 

 

 

Lue lisää aiheesta