Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
07.02.2020 | Olympiakomitea

Olympiakomitean Nuorelle siivet -kampanjalle kunniamaininta Vuoden Sponsorointikohde -sarjassa

Urheilu opettaa nuorelle voitontahtoa, periksiantamattomuutta, rohkeutta, sinnikkyyttä, yhteistyötaitoja. Urheilussa opitut taidot kantavat läpi koko elämän. Mutta voittajiksi ei synnytä, vaan kasvetaan. Siihen tarvitaan paljon työtä, ja myös resursseja ja onnea; asioita, jotka eivät jakaudu tasan. Unelmista tulee totta, kun asiat loksahtavat kohdalleen ja tukiverkosto on kunnossa. Suomen Olympiakomitea ja Paralympiakomitea keräävät varoja Nuorelle siivet -kampanjan avulla, jotta nuorten urheilu-unelmilla olisi paremmat mahdollisuudet toteutua.

Nuorelle siivet -kampanja palkittiin eilen Sponsorointi & Tapahtumat Awards 2020 -gaalassa kunniamaininnalla Vuoden sponsorointiteko -kategoriassa. Raati totesi valintaperusteissaan, että on onnistuttu luomaan merkityksellinen kampanja, joka on perehtynyt urheilijoille tärkeisiin asioihin. Kumppanuudet on toteutettu viimeistellysti ja niihin on yritysten ollut helppo sitoutua.

Olympiakomitean ja Paralympiakomitean kampanja on Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen nuorten urheiluun keskittyvä varainhankintakampanja. Yksityishenkilöiden ja yritysten lahjoituksilla tuetaan yläkouluikäisten nuorten valmentautumista urheiluakatemioissa ympäri Suomen. Kampanjaan saatiin mukaan merkittäviä yrityskumppaneita, kuten Metsä Group, Veikkaus ja Alko.

Tavoitteena oli rakentaa kohderyhmää puhutteleva kampanjakonsepti. Varainkeruun lisäksi haluttiin herättää koko yhteiskunnassa keskustelua nuorten harrastamisen tukemisesta.

Urheilugaala antoi kampanjalle upean alkusysäyksen

Kampanjan pilotoinnin veturina toimi Suomen Urheilugaala, jonka missiona on nostaa urheilun ja liikunnan arvostusta Suomessa. Nuorten urheilu oli koko gaalan teemana Suomen Urheilugaalassa 2019 ja 2020.

Nuorelle Siivet -kampanja jatkuu edelleen. Lahjoituksia voi tehdä nuorellesiivet.fi-verkkosivuston sekä tekstiviesti- ja puhelinlahjoituksen kautta. Lahjoita 20e, Lähetä tekstiviesti SIIVET20 numeroon 16499.

 

Lue lisää aiheesta