Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
29.04.2020 | Huippu-urheilu

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea etsii uutta asiantuntijaa tiimiinsä

Urheiluakatemioissa ja valmennuskeskuksissa työskentelee eri alojen asiantuntijoita kiinteänä osana urheilijoiden ja lajien valmennusprosesseja. Asiantuntijatoiminnan yhteinen tavoite on urheilijan kehittyminen ja tuen tarve määräytyykin urheilijan tarpeista ja tavoitteista. Yhteistyössä varmistetaan parhaat edellytykset urheilijan valmentautumisen tueksi.

Urheiluakatemiatoiminta kasvaa ja vahvistuu. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea rekrytoi nyt PSYYKKISEN VALMENNUKSEN ASIANTUNTIJAN kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on innovatiivinen, ymmärtää oman roolinsa valmennusprosessissa ja hänellä on kyky toimia osallistuvan asiantuntijuuden periaatteen mukaisesti. Henkilöllä on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä hän on halukas kehittämään ammattitaitoaan ja käytänteitään kansainvälisen vaatimustason mukaisesti.

Työssäsi tulet toimimaan Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian psyykkisenä valmentajana. Tähän työtehtävään kuuluu urheilijoiden ja valmentajien tukeminen osana valmennusprosessia ja vastuu toisen asteen psyykkisen valmennuksen ja oppilaitosten rakenteiden kehittämisestä osana Urhea-säätiön toimintaa.

Tärkeä osa tätä työtä on urheilijoiden ja valmentajien kohtaaminen urheiluympäristöissä, vastaanotolla, koulutuksissa, puhelimitse tai tilanteen vaatimalla tavalla. Tehtävänä on toimia asiantuntijana erilaisissa urheilutiimeissä tarjoten tietoa ja käytännön harjoittelua sekä tukea tiimien tavoitteiden mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä Urhean urheilupsykologin ja urhean verkostojen kanssa.

Edellytämme tehtävään sopivaa psyykkisen valmennuksen asiantuntijan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta urheilun kontekstissa toimimisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän asiantuntevan ja kasvavan säätiön palveluksessa, ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit sekä näköalapaikan suomalaisen huippu-urheilun parissa.

Hakuaika tehtävään päättyy 22.5.2020. Katso lisätiedot ja hakuohjeet Urhean verkkosivuilta: http://www.urhea.fi/?x253940=1091117

 

Lue lisää aiheesta