Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
20.09.2022 | Olympiakomitea | Uutinen

Suomisport toimii kaikilla käyttäjillä

22.9.2022

Osalle Suomisport-käytättäjistä tiistaina ilmaantunut tekninen vika Suomisport-palvelun verkkosivuille pääsyssä on korjattu. Vika johtui Suomisportista riippumattoman palveluntarjoajan verkkopalvelimen toiminnan teknisestä virheestä. Tämän johdosta osalla käyttäjistä oli haasteita palveluun kirjautumisessa alkuviikosta. Vika on korjattu.

Tapahtumassa ei ole ollut kyse tietoturvaongelmasta kuten palveluun hyökkäämisestä tai tietojen kalastelusta, vaikka osa verkkoselaimista reagoi tuntemattomaan ongelmaan ilmoittamalla asiasta näin. Kaikki tietosi ovat turvassa Suomisportissa.

Pahoittelemme tilanteesta käyttäjille mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

 

20.9.2022 klo 12

Osalla Suomisport-palvelun käyttäjistä kirjautumisongelma – vika korjaantuu asteittain viimeistään 22.9. klo 9 mennessä

Suomisport-palvelun verkkosivuille pääsyssä on osalla käyttäjiä ilmennyt tekninen ongelma, mikä korjaantuu parhaillaan. Tämän päivän ja eilisen aikana on palvelun verkkosivuilla ilmennyt Suomisportista riippumaton palveluntarjoajan verkkopalvelimen toiminnasta johtuva tekninen ongelma. Tämän johdosta osalla käyttäjistä on ollut eriasteisia haasteita palveluun kirjautumisessa.

Verkkoselaimet ovat ilmoittaneet ongelmasta eri lailla riippuen käyttäjän selaimesta. Tapahtumassa ei ole kyse tietoturvaongelmasta kuten palveluun hyökkäämisestä tai tietojen kalastelusta. Kaikki tietosi ovat turvassa Suomisportissa.

Osalla käyttäjiä palvelu toimii normaalisti. Ongelma ratkeaa kaikille käyttäjille viimeistään 48 tunnin sisällä. Ratkaisu tapahtuu vaiheittain ja siinä on käyttäjäkohtaista alueellista vaihtelua. Pahoittelemme tilanteesta käyttäjille aiheutunutta haittaa.

Jos et pääse kirjautumaan palveluun www.suomisport.fi -osoitteesta, kokeile kirjautua selaimellasi suoraan palveluun osoitteessa:
https://suomisport.fi/signin.

 

20.9.2022 klo 9.30

Suomisport-palvelun verkkosivuille pääsyssä on ongelma, minkä vuoksi palveluun kirjautuminen ei tällä hetkellä onnistu. Asiaa korjataan parhaillaan. Pyrimme saamaan ongelman ratkaistua mahdollisimman pian.

Pahoittelemme tilannetta ja informoimme lisää pikimmiten.

 

Lue lisää aiheesta