Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -koulutuksen osallistujat

Koulutuksen 2019-2020 osallistujat

 

EtunimiSukunimiKotipaikkakuntaPerusesittely
HeidiGrommi-HukkanenPieksämäkiOlen sosiaalinen, sisukas, huumorintajuinen sekä kehitysmyönteisesti terveydenhuollon puolella vuosia työskennellyt. Mottoni ovat: Asenne ratkaisee, aina! Ja haasteet on tehty voitettaviksi. Tällä hetkellä toimin uimaseura Pieksän Kuuttien hallituksen varapuheenjohtajana. Haluan omalta osaltani olla tukemassa paikkakuntamme urheilun säilyvyyttä sekä näkyvyyttä jatkossakin.
JenniHakalaHelsinkiHelsinkiläistynyt turkulainen jolla on jenkkifutiksen muotoinen sydän.
Kautta aikojen menestyneimmän suomalaisen jenkkifutisseuran puheenjohtaja. Dynaaminen realisti, joka haluaa tehdä asiat mieluummin oikein kuin vähän sinnepäin - Done is better than perfect!
AnnaHeikkiläNaantaliTyöskentelen taitoluisteluvalmentajana. Opiskelen Liikunnanohjaaja AMK Kajaanin ammattikorkeakoulussa. Pidän opettamisesta sekä erilaisten ryhmien ja tiimien vetämisestä.
MaijaHirvonenKouvola41-vuotias kaupanalan esimies Kouvolasta. Taustaseurani on Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys Ry. Toimin joukkueenjohtajana KooKoo -jääkiekkojunioreissa.
MicaelaHolmbergHelsingforsGymnastikförenings verksamhetsledare med brinnande intresse för idrott&samhälle och ständig strävan efter utveckling&förbättring. Helsingfors, kvalitet, möjligheter, samarbete, välmående, positivitet, motion&idrott samt klubbanda är viktiga begrepp för mig.
AnnikaHänninenEspooOlen vastavalmistunut liikuntatieteiden maisteri. Työskentelen päätoimisena tennisvalmentajana Sata-Tenniksessä vastuualueenani alle 10-vuotiaiden valmennustoiminta ja sen kehittäminen.
KatriJuholaRauma37-vuotias, kahden teini-ikäisen lapsen äiti. Liikunnan seuraaminen ja urheileminen ovat iso osa elämääni. Työskentely liikunnan parissa on tulevaisuuden haave jota kohti tähtään.
EmmaJärvinenVantaa24 -vuotias yhteisöpedagogi ja työskentelen Tikkurilan Palloseura ry:ssä. Toimin jalkapallovalmentajana, tyttöpuolen koordinaattorina sekä muissa seuran työtehtävissä. Intohimoihini kuuluvat mm. toiminnan kehittäminen, kokonaisvaltainen valmentaminen, syrjäytymisen ehkäiseminen, innostaminen sekä työskentely ihmisten parissa.
EevaKaartinenVantaaOlen monella tapaa aktiivinen pararatsastuksen ja kouluratsastuksen saralla. Olen suorittanut Vierumäellä huippu- ja ammattivalmentajan kaksoistutkinnon ja toimin nyt valmentajana molemmissa lajeissa. Lisäksi olen kouluratsastustuomari Suomessa sekä kansainvälinen 3* parakouluratsastustuomari. Luottamustehtävänä toimin Ratsastajainliiton sääntövaliokunnassa pararatsastuksen edustajana. Kaiken tämän lisäksi olen myös itse parakouluratsastaja. 🙂
TinjaKirjakoffHelsinkiOlen yksi Attitude Sports urheiluseuran perustajista ja toimin tällä hetkellä toiminnanjohtajana sekä valmentajana joukkuevoimistelujoukkuille. Olen työskennellyt urheilun parissa noin 15 vuotta erilaisissa tehtävissä.
VeeraKnuutiHelsinkiOlen alunperin lahtelainen, mutta myöhemmin mm. Amerikan kautta helsinkiläistynyt nainen, joka on viettänyt tenniksen parissa tavalla tai toisella suuren osa elämääni. Rakastan liikuntaa ja urheilua monessa muodossa, niin itse urheillen kuin muita myös motivoiden. Olen luonteeltani sosiaalinen ja aktiivinen ja tykkään olla monessa mukana.
MonicaKokkoLahtiOlen itseäni innostuneesti ja ennakkoluulottomasti kehittävä nainen, joka on monenlaisessa urheilutoiminnassa mukana. Olen huumorintajuinen ja asioihin positiivisesti suhtautuva. Lisäksi olen tottunut alati muuttuviin tilanteisiin, jotka ovat vaatineet ongelmanratkaisukykyä.
JohannaKrogiusHelsingforsAktiv tränare, gymnast och föreningsmänniska sedan närmare 20 år. Vald till styrelsemedlem i Finlands äldsta gymnastikklubb som första kvinna. Är ekonom till utbildningen och jobbar inom konsumtionsbranschen med marknadsföring. Gymnastiken är en passion och brinner för att ge så många som möjligt möjligheten att uppleva gymnastikens glädje, såväl små som stora.
AnuKuuselaEspooOlen iloinen ja kehityshaluinen toiminnanjohtaja Vantaan Voimisteluseurasta. Nautin osaavassa tiimissä toteutetusta yhteistyöstä ja minulla on jatkuva halu kehittää omaa osaamistani sekä omalta osaltani edistää ihmisten hyvinvointia ja liikunnallista elämäntyyliä.
SaaraKuusinenTurkuOlen toiminnanjohtaja turkulaisessa voimistelu- ja tanssiseurassa Lahjan Tytöissä ja olen myös Voimisteluliiton joukkuevoimistelun lajiasiantuntijaryhmän jäsen. Valmentajana olen toiminut jo 20 vuotta. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja ammattivalmentaja. On tärkeää, että tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistetään laajasti yhteiskunnassa, myös urheilun parissa.
HilkkaKämäräinenVieremäOlen 58-vuotias kahden aikuisen pojan äiti Vieremältä. Moottoriurheilusta on tullut koko perheen harrastus. Järjestötyö, verkostot ja kansainvälisyys ovat kiinnostuksen kohteita.
MinnaMeriluotoVantaaValmentaja ja toiminnanjohtaja jalkapallon parissa. Todellinen tiimipelaaja, joka toimii positiivisuuden kautta ja vahvasti tasa-arvon puolesta. Oma urheilu-ura on antanut todella paljon ja intohimona on nyt päästä kehittämään lajia uudessa roolissa.
SatuNieminenVaasaVaasassa asustava maailmankansalainen, jonka juuret menevät Tukholmaan. Intohimo urheilun tapahtumatuotannossa, markkinoinnissa ja itsensä kehityksessä! 😊
Anna-RiikkaMurtonenHämeenlinnaOlen 34-vuotias fysioterapeutti ja toimin tällä hetkellä projektipäällikkönä STEA:n rahoittamassa Vipinä-hankkeessa Kehitysvammatuki 57:ssä. Olen kiinnostunut erityisesti soveltavasta liikunnasta sekä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvoasioista urheilumaailman puolella. Vapaa-aikani kuluu perheen, liikunnan sekä mökkeilyn parissa.
JaanaNissinenKauniainenOlen viestinnän ammattilainen ja kahden urheilevan teinin äiti. Urheilu on vahvasti läsnä arjessani lasten kautta. Lisäksi olen kahden urheiluseuran hallituksen jäsen sekä joukkueenjohtaja. Ja itsekin tykkään liikkua monipuolisesti.
TanjaNäkkiEspooOlen liikunta- ja hyvinvointialalla toimiva freelancer-yrittäjä ja seura-aktiivi, jolla on aina monta rautaa tulessa ja kova halu oppia uutta. Entisenä jalkapalloilijana sydämeni sykkii palloilulajeille, joiden parissa vietän vapaa-aikaani kuntoilemalla ja toimimalla poikien salibandyjoukkueen joukkueenjohtajana ja valmentajana. Tavoitteenani on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia ja naisten toimintaedellytyksiä urheilun kiehtovassa maailmassa.
ElinaPurhonenMikkeliTyöskentelen projektipäällikkönä Mikkelin alueen harrasteliigoilla SOHVA (sosiaalinen oppiminen, halu vaikuttaa arkeen) -hankkeessa sekä johdan seuran päivittäistoimintaa. Suhtaudun työhön ja liikuntaan intohimolla, joten niiden yhdistäminen ammatikseni on ollut pitkäaikainen unelma. Vapaa-ajalla nautin koiran kanssa lenkkeilystä sekä mökkeilystä.
SariRaskTuusulaOlen ringetteaktiivi Tuusulasta, aina valmis oppimaan uutta, se pitää mielen virkeänä. Nautin siitä kun saan asiat toimimaan ja tartun mielelläni haasteisiin. Uskon siihen, että yhteistyöllä saadaan paljon enemmän aikaan kuin yksin puuhastelemalla.
MilkaReponenPaimioOlen 28-vuotias valmentaja ja fysioterapeutti. Toimin seurassani valmennuspäällikönä, olen erittäin motivoitunut kehittämään seuratoimintaa ja valmennustoimintaa Suomessa. Oma lajitaustani on kestävyyslajeista.
HeidiRiiheläinenJärvenpääOlen Järvenpään Taitoluistelijoiden tuore puheenjohtaja, seuratoiminnassa ollut mukana useamman vuoden tyttären muodostelmaluisteluharrastuksen kautta. Työskentelen myynnin esimiestehtävissä. Asun Järvenpäässä 16-vuotiaan tyttäreni ja villakoiramme kanssa.
HeliRomuEspooOlen viittomakielinen, aktiivisesti kuurojen urheilun parissa toimiva entinen huippu-urheilija. Kilpaurheilulajeina ovat mm. yleisurheilu, jääkiekko ja salibandy. Tällä hetkellä toimin Suomen Kuurojen Urheiluliitto ry:n hallituksen varapuheenjohtajana, naisten liikuntajaoston puheenjohtaja ja yleisurheiluvastaavana.
AijaSahaEspooJääkiekon SM-liigan markkinointipäällikkö, urheiluhullu ja pitkän linjan markkinointiammattilainen. Kokemusta suurten kotimaisten ja kansainvälistenkin kuluttajabrändien markkinoinnista. Urheilupiireissä vielä kohtalaisen tuore tuttavuus.
SirpaStenbomKeravaHockey MaMa - suurella sydämellä. Aktiivinen seuravaikuttaja sekä toimija. Halu kehittyä vielä voimakkaammin seuratoimintaan ja johtamiseen.
HeidiVanhanenKauniainenTyöskentelen tällä hetkellä GrIFK Salibandyn valmennuspäällikkönä ja vastaan urheilupuolen johtamisesta ja hallinnosta. Olen opiskellut Vierumäellä AMK-tutkinnon ja työskennellyt esim. Salibandyliitossa ja IIHF:n (International Ice Hockey Federation) puolella aikaisemmin. Hain koulutukseen, sillä haluan kehittää itseäni monipuolisesti urheilun johtotehtäviin ja olla osana muutosta tasa-arvoisempaan toimintaympäristöön.
JenniVuolaTurkuTyöskentelen Åbo Lawn-Tennis Klubissa päävalmentajana vastuualueenani aikuistoiminta ja sen kehittäminen.