Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
20.04.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Unelmien liikuntapäivä tulee – onko koulunne jo mukana?

Toukokuun 10. päivä järjestetään Unelmien liikuntapäivä, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Saammeko 100 000, 300 000 vai 500 000 lasta ja aikuista liikkeelle? Sen ratkaisevat käsillä olevat viimeiset viikot ja meitä kaikkia tarvitaan, jotta mahdollisimman moni innostuu mukaan!

Ideoikaa yhdessä teidän koulunne Unelmien liikuntapäivä

Haastamme kaikki koulut mukaan toteuttamaan oppilaiden ja henkilökunnan ideoiden pohjalta koulunne unelmien liikuntapäivän. Tämän vuoden Unelmien liikuntapäivässä halutaan tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus pohtia omia toiveitaan liikkumisen osalta. Aikuiset ovat kysyjiä ja kuuntelijoita ja auttavat löytämään ratkaisuja lasten haaveille ja ideoille.

  • Kysy lapsilta heidän omia liikkumisen unelmiaan ja ideoitaan koulupäivän arjessa
  • Kokoa unelmat ja ideat ja valitkaa esim. äänestämällä parhaat
  • Kokeilkaa ideoita käytännössä Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2017

Hyödyntäkää valmiit materiaalit

Tämän artikkelin lopussa on linkkejä materiaaleihin, joita voi vapaasti käyttää päivän viestinnässä. Esimerkiksi julisteita on helppoa kiinnittää ilmoitustauluille ja niillä voi viestiä oppilaille ja vanhemmille Unelmien liikuntapäivästä.

Ilmoittakaa tapahtumanne www.unelmienliikuntapäivä.fi -palvelussa ja osallistukaa arvontoihin

Kaikki tapahtumat, pienet ja isot, kannattaa ilmoittaa www.unelmienliikuntapäivä.fi -sivuilla. Karttapalvelussa pääsee ilmoittamaan sekä kaikille avoimia, että vain teidän koulun oppilaille/vanhemmille suunnattuja suljettuja tapahtumia. Ihan kaikki tapahtumat, pienimmätkin kannattaa ilmoittaa! Kaikki tapahtumansa ilmoittaneet osallistuvat liikettä lisäävien palkintojen arvontaan.

Osuuspankki  haluaa vauhdittaa erityisesti koululaisten liikunnallisten unelmien toteuttamista myöntämällä 20 kpl 500 € arvoisia valtakunnallisia Unelmastipendejä. Palkittavat valitaan 28.4.2017 www.unelmienliikuntapaiva.fi -sivulle tapahtumansa ilmoittaneiden koulujen ja luokkien joukosta. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee lyhyesti kirjata Unelmien liikuntapäivän toteutuksen idea.  Lisätietoa palkinnoista unelmienliikuntapaiva.fi/arvontapalkinnot.

Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, samoin kaikki tavat viedä viestiä Unelmien liikuntapäivästä.

Logot ja julisteet täältä

Ilmoita tapahtumasi täällä www.unelmienliikuntapäivä.fi

 

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Suomen Olympiakomitea koordinoi Unelmien liikuntapäivää vuonna 2017. Päivä on osa isompaa unelmaa, Liikkumisen unelmavuotta, joka kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan.

#unelmienliikuntapäivä  FB: @UnelmienLiikuntapaiva TW: @liikuntapaiva

Lisätietoja  Suomen Olympiakomitea

Jukka Karvinen, eritysiasiantuntija, jukka.karvinen@olympiakomitea.fi puh. 0400 617 532
Matleena Livson, erityisasiantuntija,  matleena.livson@olympiakomitea.fi, puh. 040 770 2924
Tuula Paataja, viestintäpäällikkö, tuula.paataja@olympiakomitea.fi,  puh. 040 5210000

 

Lue lisää aiheesta