Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.02.2018 | Seuratoiminta

Liikuta luonnossa Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2018!

Vuonna 2018 vietetään jälleen 10.5. koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivä osuu helatorstaille, mikä tarjoaa upean mahdollisuuden liikuttaa entistä suurempaa määrää ihmisiä. Haastamme kaikki seurat mukaan innostamaan ja kannustamaan kaikenikäiset liikkeelle iloisena liikkumisen juhlapäivänä!

Nyt on hyvä aika ideoida!

Vuonna 2018 Unelmien liikuntapäivää kannustetaan viettämään luonnossa. Entäpä, jos treenit pidettäisiin vaihteeksi ulkona lähiluonnossa: lämmittelyt metsässä, ulkoliikuntapaikalle voimatreenit, leikit lähipuistossa? Tai järjestäisittekö avoimet treenit tai yhteisen lasten ja perheiden ulkoilupäivän? Ottakaa ilo irti ja nauttikaa päivästä osana koko Suomen yhteistä liikuntapäivää!

– Nyt on erinomainen aika jo ideoida, mitä omassa seurassa voisi päivän aikana tehdä. Maaliskuun alussa aukeaa uusi tapahtumakarttasivu, jonne kaikki pienet ja isot, omat ja avoimet tapahtumat voi lisätä. Kaikki tapahtumat kannattaa ilmoittaa, sillä luvassa on palkintoja kaikkien ilmoittaneiden kesken, lupaa Anna Iso-Ahola Olympiakomiteasta.

Järjestäkää tapahtuma ja haastakaa naapuriseura mukaan!

Haastakaa naapuriseura mukaan – joko omalla tapahtumalla tai järjestämällä yhteinen tempaus! Yhteistyössä järjestetty juttu voi entisestään lisätä tietoisuutta omasta toiminnastanne. Kertokaa Unelmien liikuntapäivästä myös eteenpäin jäsenistöllenne, yhteistyökumppaneillenne ja verkostoillenne.

 

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, joka rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Unelmien liikuntapäivä on hieno mahdollisuus toteuttaa juuri omannäköisiä liikuntahetkiä ja -tapahtumia, osallistua toisten järjestämiin tapahtumiin – tai liikkua ihan muuten vaan. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Vuonna 2018 erityisteemana on luonto.

www.unelmienliikuntapäivä.fi

Sivun kuva: Metsähallitus / Petri Jauhiainen

Lue lisää aiheesta