Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.03.2018 | Seuratoiminta | Tiedote

Ilmoittautuminen Unelmien liikuntapäivään alkaa!

Onko koulussanne jo idea, miten Unelmien liikuntapäivä toteutetaan? Uusi tapahtumakartta www.unelmienliikuntapäivä.fi on julkaistu ja alustavakin idea kannattaa syöttää karttapalveluun: 100 ensimmäistä ilmoittanutta palkitaan – ja muitakin arvontoja ilmoittaneiden kesken on tulossa!

Koska 10.5. ajoittuu tänä vuonna helatorstaille, kouluja rohkaistaan järjestämään Unelmien liikuntapäivän etkot 9.5. Myös nämä tapahtumat voi ilmoittaa tapahtumakarttaan.

Tänä vuonna kannustetaan erityisesti ulkoilemaan luonnossa. Kouluohjelmaan voi Unelmien liikuntapäivän etkojuhlat rakentaa kivasti keskiviikolle ja innostaa oppilaita viemään viestiä kotiin seuraavan päivän liikkumisen juhlapäivästä.

Lähtekää metsään tai keksikää lajikokeiluja ulkosalla – kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

Mekin olemme mukana -haaste: Mille paikkakunnalle eniten tapahtumia?

Osallistukaa haasteeseen ja haastakaa mukaan toisiakin luokkia, kouluja ja muita tahoja omalla paikkakunnallanne! Seuraamme paikkakuntakohtaisia ilmoittautumisia – onko teidän kuntanne voittaja?!

Käyttäkää hyväksenne seinille kiinnitettävää Unelmien liikuntapäivän julisteita sekä sähköistä ”Mekin olemme jo mukana” -mainosbanneria, jonka voitte liittää vaikka koulun nettisivuille kertoessanne tapahtumastanne ja haastaessanne muita mukaan. Materiaalit löytyvät aineistopankista. Banneria ja julisteita kannattaa käyttää kouluissa ja muissa tiloissa innostamaan kaikki mukaan. Katso Pihkapuiston ala-asteenkouluhaaste ja mitä siellä on jo ehditty ideoida!

-Jo kahtena vuotena toteutettu Unelmien liikuntapäivä on toteutunut upeasti, ja koulut ovat olleet hienosti mukana, kiittelee Olympiakomitean erityisasiantuntija Jukka Karvinen ja rohkaisee kaikkia kouluja mukaan rakentamaan Suomen suurinta liikkumisen juhlaa entistä isommaksi.

 www.unelmienliikuntapäivä.fi

#unelmienliikuntapäivä

 

 

Lue lisää aiheesta