Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
OlympiaCast
02.10.2019 | OlympiaCast

OlympiaCastin vieraana Satu Mäkelä-Nummela – mikä pitää olympiavoittajan maailman huipulla vuosikymmenestä toiseen?

Tällä viikolla OlympiaCastissa pureudutaan haulikkoammunnan vaativaan maailmaan. Vieraana on viimeisin kesälajien suomalainen olympiavoittaja, jälleen Tokion olympiakisoissa suosikkeihin lukeutuva Satu Mäkelä-Nummela.

Satu Mäkelä-Nummela on trap-ammunnan olympiavoittaja Pekingistä 2008. Jo vuonna 1995 ensimmäisen arvokisamitalin voittanut urheilija on edelleen maailman absoluuttisella huipulla.

Mielenkiintoisen vivahteen Mäkelä-Nummelan arkeen tuo myös se, että hän toimii täysipäiväisesti urheilutekstiilimyyjänä Lahdessa. Mäkelä-Nummelalla on kolmet olympialaiset vyöllään, ja maapaikka hankittuna tuleviin olympialaisiin Tokiossa.

Kuuntele Satu Mäkelä-Nummelan OlympiaCast-jakso seuraavista osoitteista:

Libsyn
Apple podcast
Supla

Kesään 2020 asti OlympiaCast seuraa erityisesti matkaa kohti Tokion olympiakisoja. Tokion teemojen lisäksi OlympiaCastin jaksoissa avataan tuttuun tapaan myös suomalaisen huippu-urheilun tarinoita ja ilmiöitä sekä ihmisiä niiden takana. Podcastin tuottaa Suomen Olympiakomitea, ja isäntinä toimivat Mika Poutala ja Ilkka Palomäki. Tervetuloa mukaan Suomen olympiajoukkueen matkalle kohti Tokion kesäkisoja!

OlympiaCast -jaksot ovat kuunneltavissa täällä.