Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
09.02.2022 | Seuratoiminta | Uutinen

Unelmien liikuntapäivä 10.5. – tärkeää tietoa toimijoille 

Koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää, vietetään jälleen 10.5.! Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Välitäthän viestin omille yhteistyökumppaneillesi ja sidosryhmillesi! 

Koronaviruspandemian aikana monet harrastukset ovat olleet tauolla ja liikuntapaikat suljettuina. Monilla arkiliikuntakin on saattanut vähentyä etäopintojen ja -töiden myötä. Liikunnan ilo ja merkitys eivät kuitenkaan ole kadonneet mihinkään. Unelmien liikuntapäivä on yksi konkreettinen teko, jolla haluamme sytyttää liikkumisen kipinän jokaiselle.  

Tiistaina 10.5. vietettävä Unelmien liikuntapäivä on hieno mahdollisuus liikkua yhdessä vaikkapa työ- tai koulupäivän aikana, käydä illalla tutustumassa paikallisten seurojen, yhdistysten ja kuntokeskusten tarjontaan tai järjestää kaveriporukalla unelmien liikuntatreenit kunnan liikuntapaikoilla tai lähiluonnossa. Tähän kaikkeen voimme yhdessä olla luomassa edellytyksiä järjestämällä tapahtumia, avaamalla oviamme, tiedottamalla mahdollisuuksista ja innostamalla ihmisiä mukaan.  

Karttapalvelu avautuu jälleen – ilmoita ja löydä oma tapahtumasi 

Oletuksemme on, että Unelmien liikuntapäivänä voidaan järjestää tapahtumia sekä paikan päällä että virtuaalisesti. Tätä varten avaamme aiemmilta vuosilta suositun karttapalvelun. Karttapalvelu kokoaa päivän kaikki tapahtumat yhteen paikkaan, joten se toimii erinomaisena markkinointikanavana uusien liikkujien innostamiseksi mukaan. Lisäksi on mahdollista ilmoittaa virtuaalitapahtumia, jotka eivät ole paikkaan sidottuja. Liikutaan jälleen vastuullisesti, voimassa olevat ohjeet huomioon ottaen. 

Uudet materiaalit käyttöön  

Olemme uudistamassa Unelmien liikuntapäivän materiaaleja ja ne tulevat kaikille hyödynnettäviksi maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Samaan aikaan avaamme karttapalvelun ja mahdollisuuden ilmoittaa tapahtumia.  

Tehdään #unelmienliikuntapäivä jälleen yhdessä, jotta jokainen voisi löytää itselleen sopivan ja innostavan tavan liikkua. 

  

Lisätietoja ja materiaalit käyttöösi: www.unelmienliikuntapaiva.fi

 

Taustaa: Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat. 

Lue lisää aiheesta