Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
13.08.2019 | Olympiakomitea

Kansainvälisyysverkostossa tapahtuu 

Syyskausi käynnistyy kansainvälisyysverkoston osalta vauhdikkaasti. 16.9. järjestettävässä klinikassa pohditaan kansainvälisen strategian rakentamista lajiliittojen näkökulmasta. Muutamaa viikkoa myöhemmin 1.10. kokoonnumme kansainvälisyysverkoston voimin vuosittaisen verkostotapaamisen merkeissä. Tervetuloa mukaan! 

Kansainvälisyysklinikka 16.9. – Miten luon pitkäntähtäimen strategian kansainväliseen vaikuttamistyöhön? 

Olympiakomitean teettämän kyselyn mukaan yli puolella lajiliitoista ei ole ollenkaan kansainvälisen toiminnan strategiaa. Kansainvälisyysklinikan runko on rakennettu kyselystä saatujen tietojen pohjalle ja sisältö muodostuu kolmen pääteeman ympärille: kansainvälisten tavoitteiden asettaminen, keinojen kartoittaminen, sekä konkreettisen strategian rakentaminen. Klinikan juontaa Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtaja Risto Oksanen. Lisätietoa tapahtumasta täältä. 

Kansainvälisyysverkoston vuositapaaminen, SIIRRETTY VUODEN 2020 ALKUUN

Kansainvälisyysverkosto kokoontuu jälleen vuositapaamisen merkeissä Helsingissä. Tapahtumassa työskennellään työpajamuotoisesti. Työpajojen kärjet ovat vastuullisuus, pohjoismainen yhteistyö, arvokisahaku, sekä EU-hankkeet ja rahoitus. Edellä mainitut teemat on poimittu olympiakomitean aiemmin keväällä teettämän kansainvälisyyskyselyn tulosten pohjalta. Tapahtuma tarjoaa myös oivan tutustumis- ja verkostoitumismahdollisuuden muiden kansainvälisten toimijoiden kanssa! Tapahtuman ohjelma ja ilmoittautumislinkki täältä. 

 

HUOM! Päivitämme kansainvälisyysverkoston yhteystietorekisterimme. Mikäli haluat jatkossakin saada tietoa kansainvälisyysverkoston ajankohtaisista asioista ja tapahtumista, päivitä tietosi täällä! 

 

Lisätietoja: Niina Toroiniina.toroi@olympiakomitea.fi 

Suomen Olympiakomitea pitää yllä kansainvälisyysverkostoa, joka kokoaa yhteen liikunta- ja urheiluyhteisön henkilöt, jotka toimivat erilaisissa kansainvälisyyteen liittyvissä tehtävissä. Verkostossa jaetaan tietoa ajankohtaisista kansainvälisistä asioista, kehitetään toimijoiden osaamista, verkostoidutaan muiden kansainvälisten toimijoiden kesken ja päätetään kansainvälisen toiminnan yhteisistä suuntaviivoista. Verkostoon ovat tervetulleita kansainväliset vaikuttajat, lajiliittojen ja muiden järjestöjen johto, lajiliittojen kansainvälisestä toiminnasta ja tapahtumista vastaavat henkilöt 

 

#suomivaikuttaa #LeadTheChange 

 

Lue lisää aiheesta