Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.06.2018 | Seuratoiminta | Artikkeli

Ilmianna ”eri-ikäiset yhdessä liikkeellä” tekijöitä tai toimintaa

Ilmiantokampanjan tavoitteena on nostaa esille eri-ikäisten yhdessä liikkumisen tekijöitä ja toimintaa.  Minkä tarinan sinä haluat nostaa valokeilaan? Nyt voit ilmiantaa yksilön, yhteisön tai organisaation, joka sinun mielestäsi mahdollistaa eri-ikäisten kohtaamisen ja yhdessä liikkumisen esimerkillisesti.   

Kampanjan johtotähtenä on ikäpolvien vuorovaikutusta edistävän toiminnan tarve ja sosiaalinen tilaus.  Tuoreessa Eri-ikäiset yhdessä liikkujan polulla katsauksen mukaan merkittävimpiä eri-ikäisten yhdessä liikkumista perustelevia tekijöitä ovat mm. sen laaja-alaiset psykologiset ja sosiaaliset hyödyt, kuten toinen toiselta oppiminen, yksinäisyyden ehkäiseminen ja suvaitsevaisuuden edistäminen. Yli sadan toimijan Liikkujan polku -verkosto haluaa kampanjan avulla nostaa esiin eri-ikäisten yhdessä liikkumisen moninaista merkityksellisyyttä käytännön esimerkkitarinoiden kautta.

Ilmianna näin

Onko sinun lähipiirissäsi arjen tarina, joka mielestäsi ansaitsee tulla paljastetuksi rinta rottingilla ja hymyssä suin?

  • Ilmianto voi kohdentua yksilön, yhteisön tai organisaation järjestämään jo olemassa olevaan toimintaan, joka mahdollistaa eri-ikäisten yhdessä liikkumisen.
  • Toiminta voi olla säännöllistä tai satunnaista.
  • Tarinan aihe voi olla esimerkiksi urheiluseuran oivallus, kotouttamista tukeva neronleimaus,  taloyhtiön tsemppari, ikivireä pallotteluporukka, liikuntatreffit tai vaikkapa paikallinen pop up -tempaus.  Jokainen tarina on tärkeä.
  • Ilmianna tarina alla olevasta linkistä ohjeen mukaan.

Ilmiannon voit tehdä suoraan täällä.

Julkaisemme tarinat

Julkaisemme tarinoita Olympiakomitean ja järjestöjen nettisivuilla. Pyrimme saamaan toiminnalle julkisuutta myös mediassa.  Näin toimijat ja toiminta saa ansaittua paistetta  julkisuudessa. Lisäksi ilmiantaja on mukana huippupalkintojen arvonnassa ja sekä ilmiantaja että ilmiannettu kohde huomioidaan erityistunnustuksella. 

Aiheesta lisää 

 

Mitä kuuluu viimeisille tossuille? (Pakilan GOL (grand old ladies) joukkue)

Suunnistusta monin silmin (Angelniemen Ankkurit)

TanssiDansin Aktiivipäivät kokoavat seuraväen samalle parketille

Perheenä pelaamaan (PePe) 

FC Kontun Perhefutis palvelee aikuisenkin liikkujan polkua

Uusi katsaus taustoittaa eri-ikäisten yhdessä liikkumisen polkua